5 forslag til sund take away

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Det er dejligt og let at bestille mad udefra, men er du også træt af, at det ofte betyder, man spiser mere usundt? Det kender vi godt! Derfor er vi kommet med 5 forslag til sund take away! Så behøves du hverken at lave mad eller spise usundt!

Sushi

Sushi indeholder, som du nok ved, en masse sund fisk. Derudover er der ris og tang, som også er sunde madvarer. Sushi er desuden super lækkert og det perfekte ”nips”- eller datemad.

Salater

Du er måske i den overbevisning, at det er kedeligt at spise salat. Det behøver det bare langt fra altid at være! Der kan være mange spændende salater online med oksekød, falafel, kylling osv. – find sund take away her!

Pita

Hvis du bor i en større by, så har du sikkert lagt mærke til, at der begynder at åbne flere og flere pitasteder! Mange af stederne bager deres eget brød, og så resten jo ellers bare salat og kød (eller falafel). Vi elsker, at der er åbnet så mange gode pitasteder, og hvis du ikke gider gå ned og købe selv, så kan du jo altid bestille hjem!

Indisk

Det er nemt at finde sund take away i indisk mad! Deres retter indeholder ofte en del ris, hvilket er meget sundt, og så er der ofte en form for spicy sovs til! Indisk er lækkert, og hvis du ikke har prøvet det endnu, så bør du virkelig gøre det! Men det kan godt være, du skal forberede dig på, at det blive en lidt stærk oplevelse!

Vietnamesisk

Der er også meget sundt og lækkert og hente i vietnamesisk mad! Du kender måske allerede de friske forårsruller, eller deres kolde salater med nudler? Vietnamesisk mad har ofte en masse dejlige grøntsager, og så ligger det ikke tungt i maven, som fx en pizza eller en burger ville gøre. Vietnamesisk mad har bare en helt speciel form af friskhed over sig.

Forhåbentligt fandt du inspiration til noget lækkert og sundt take away! Det behøves nemlig langt fra altid at være så sort/hvid – mad kan godt være take away og stadig sundt!