5 gode grunde til at begynde at bokse

silhuet af kvindelig bokser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Motionsboksning er mere populært end nogensinde før, og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange fordele ved at dyrke boksning, og her finder du fem af dem. Hvis du ikke allerede overvejer at begynde at bokse, gør du det lige om lidt!

1 – Høj intensitet i din træning

Der er fart på, når man bokser. Det handler om at få brændt en god portion kalorier af, og derfor er boksning en træningsform med en høj intensitet. Der er ikke tid til at holde pauser, og instruktøren holder dig i ørene, så du kommer med garanti til at pruste og stønne.

2 – Kom i topform

Hvis du bokser jævnligt, vil du lynhurtigt se og mærke resultaterne fra din træning. Med den rette teknik og træning kan du komme i dit livs form. Det kræver hårdt arbejde, men hvis du giver den gas, kommer du tættere og tættere på dit mål.

3 – En alsidig træningsform

Ud over at du kommer i topform, får du også trænet hele kroppen – ikke kun armene. Størstedelen af kroppens muskler aktiveres under træningen, og du træner også din smidighed og balance. Med andre ord er boksning en alsidig træningsform, der kommer hele vejen rundt.

4 – En tilgængelig træningsform

Boksning er i løbet af de sidste par år blevet en meget populær sport. Den store efterspørgsel har resulteret i, at næsten ethvert fitnesscenter har oprettet motionsboksningshold. Det betyder, at du kan dyrke boksning næsten alle steder, og ikke skal lade dig begrænse af hvor du træner eller bor.

5 – Boks derhjemme

Boksning er endda så tilgængeligt, at du kan bokse derhjemme. Det eneste det kræver er, at du køber en boksepude og et par handsker, og så kan du bokse, lige når det passer dig. Du kan se udvalget af boksepuder her. Tip: en boksepude er perfekt til at afreagere på.