Aktiv sammen med din hund

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Træning kan være mange ting. Det kan være en tur i fitnesscenteret, en fodboldkamp, en svømmetur, en løbetur eller andet. Du kan gøre mange ting for at holde dig i gang og være aktiv. Der er ingen der siger, at det skal være en sur pligt. Det kan også være en sjov beskæftigelse sammen med nogle du holder af. Derfor er det oplagt at finde en træningsmakker, hvad end det er til fitnesscenteret eller løbeturen.

Tag din hund med på tur

Hvis du løber eller går lange ture, så er det oplagt at tage din hund med. Din hund har godt af en masse motion og lange ture ligesom dig. Så tag din hund med på tur, så I sammen kan løbe eller gå. Hvis du ikke allerede har en hund, men godt kunne tænke dig en makker til dine løbeture, så kan du overveje at anskaffe dig en. Det skal selvfølgelig ikke udelukkende være for at få en makker på dine løbeture, men det er da en god idé. Især til de mørke aftener, hvor det kan være utrygt at løbe alene. Hvis du har din hund med, så bliver man lige det mere tryg.

Hvis du skal have din hund med på tur, så skal den også have det rette udstyr. Først og fremmest skal den selvfølgelig have en sele på, så du har styr på din hund. Du kan købe en god hundesele her. Hvis I løber i lukkede områder, hvor der ikke kommer andre, kan du overveje at slippe den løs, hvis du har godt styr på din hund. Derudover skal din hund have lys på, hvis I løber i mørke. Du kan både give den lys i halsbåndet eller en refleksvest. Det er både for din hund skyld og for andre trafikanters. På den måde er I bedst muligt sikret på turen.