Få smuk og sund hud indefra med Aronia

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvem drømmer ikke om en smuk og naturlig hud, der får én til at se yngre ud. Der findes et hav af cremer og andre plejende produkter, der lover guld og grønne skove. Men vil du virkelig gøre noget effektivt for din hud og dit ydre, bør du forkæle din krop med MK Olie og Aronia.

Hvad er MK Olie og Aronia

MK Olie er en olie fremstillet af økologiske frøekstrakter og indeholder olier af hybenkerne, sortkommen, sesam, hørfrø og natlys. Olien kan virke helende for din hud, samtidig med, at den kan have en fugtgivende og opstrammende effekt. Aronia er en koncentreret saft uden tilsætningsstoffer, som er lavet af aroniabær.

Fordelene ved aroniabær

Aroniabærret er en af de superfrugter med det højeste indhold af antioxidanter og anthocyaniner. Bærret er ligeledes spækket med gode vitaminer, og derfor er Aronia saft både godt for dit immunforsvar, en god fordøjelse og at holde din krop ung og sund.

Opnå den bedst mulige effekt

Ønsker du hurtigst muligt en smuk og ung hud, bør du indtage MK Olie og Aroniasaft sammen. Ved indtagelsen er de især effektive, når din hud og krop er stresset, idet du tilføjer kroppen gode og sunde olier og masser af vitaminer og antioxidanter.

Hvordan hjælper MK Olie og Aronia indefra?

Det kan måske være svært at forestille sig, hvordan indtagelsen af olier og Aroniasaft kan have en bedre effekt end at smøre med en fugtgivende creme hver dag. Er din hud tør, uren eller sart, er det ofte tegn på, at du mangler de essentielle fedtsyrer og næringsstoffer i din krop. Kroppen har et stort behov for sunde fedtsyrer for at kunne fungere og holde sig sund. Det vil altså sige, sørger du for at indtage nok af disse, mindsker du dit og din huds behov for konstant at blive smurt ind i fugtgivende cremer.