Find den helt rigtige massagepistol

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Få ting er mere afslappende end en god omgang massage. Og du behøver faktisk ikke at besøge en professionel massør eller massøse, når dine muskler trænger til en kærlig hånd. Rigtig mange mennesker vælger selvmassage fremfor at bruge tid og penge på de professionelle. Og i nyere tid har redskader såsom en massagepistol vundet stor popularitet hos dem af os, der ofte kæmper med ømme lemmer.

 

Hvad er en massagepistol?

 

Massagepistolens navn er lettere misvisende. Den ligner på nogle måder en almindelig pistol, men den skyder ikke med skarpt. Til de fleste massagepistoler medfølger der mellem fire og seks forskellige hoveder, som kan udskiftes. Når du har en massagepistol, kan du derfor tilpasse massagen til netop den muskelgruppe, som trænger til at blive masseret.

Massagepistoler er trådløse og nemt transportable, hvilket gør, at du kan bruge din massagepistol, uanset hvor du befinder dig. Hvis du for eksempel arbejder på kontor og ofte har problemer med nakkesmerter og ryggener, kan du finde massagepistolen frem i frokostpausen og bruge den til at lindre nogle af smerterne, så du kan arbejde fokuseret resten af dagen.

 

Hvilke fordele har en massagepistol?

 

Den største fordel ved at bruge en massagepistol i stedet for dine egne hænder er, at massagepistolen kan give dig en grundig og meget dybdegående massage. Hænder bliver hurtigt trætte, når de masserer, men en massagepistol kan massere dig, så længe du vil have det. Og det er langt mindre anstrengende at holde maskinen end selv at skulle stå for massagen.

 

Hvem kan få gavn af en massagepistol?

 

Det er en udbredt misforståelse, at massagepistoler kun gavner folk, der træner meget. I realiteten kan alle mennesker få gavn af en massagepistol. Hvis du enten oftest arbejder meget foran en computer, har et hårdt fysisk arbejde eller døjer med væske i kroppen, er massagepistolen med garanti lige noget for dig. En massagepistol lindrer dine smerter, samtidig med at den øger blodcirkulationen i dét område, som du masserer. Bruger du pistolen dagligt, vil du hurtigt kunne mærke resultater og på sigt få det langt mere afslappet i kroppen.

 

Hvilken massagepistol skal jeg vælge?

 

Massagepistoler findes i et væld af forskellige varianter. Den mest almindelige model er den, der har 20 hastigheder, omkring 3.000 slag i minuttet og en batteritid på mellem 3 og 5 timer. Har du brug for lidt hjælp til at finde den helt rette massagepistol? Så kan du med fordel researche forskellige massagepistoler online.