Hold dampen oppe i forholdet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Der er nok mange, der kender til det. Dog og din partner har været i et forhold i lang tid, og lysten til sex er ikke helt som da i var nyforelsket. I elsker stadig hinanden og har stadig lyst til hinanden, men frekvensen er ikke hvad den har været. Selvom det er naturligvis ikke er sjovt, så er det noget mere elle rmindre alle forhold kommer ud for på et tidspunkt. Ligesom det er med alt andet, er der perioder hvor alt er godt, og så er der perioder, hvor det er knap så godt.

Hvordan forholdet klarer sig på den lange bane, afhænger naturligvis af, hvordan man takler det, når det ikke går så godt. Et sundt forhold handler naturligvis om meget andet en sex, men typisk så afspejler sex resten af forholdet – så hvis denne del fungerer, er der en god sandsynlighed for at resten også gør.

Find gnisten frem igen 

De fleste kender nok udtrykket, at man skal holde gnisten i live. Dette er naturligvis en kliché, men ikke desto mindre så er det sandt. Et forhold uden en gnist er ikke langtidsholdbart. Hvordan man finder denne gnist frem igen, hvis den gemmer sig, det er meget forskelligt fra par til par.

For nogle er det frækt undertøj, for andre er det rollespil mens det for andre igen er sexlegetøj, det kommer helt an på, hvordan man er som par. Der findes derfor naturligvis (desværre) heller ikke en formel på det. Det handler langt hen ad vejen om at prøve sig frem.

Er gnisten slukket kan det naturligvis godt være, at det allerede er for sent, men hvis den blot er lidt mindre kraftig end den var tidligere, så er det bare at finde den frem igen. En gnist er trods alt til for at tænde noget.