Hvorfor skal du vælge en otiumstol?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Oplever du nogle former for smerter i ryggen eller leddene, eller ønsker du blot at forebygge smerternes opståen, så burde du måske anskaffe dig en form for støtte. Der findes mange forskellige hjælpemidler til ældre, men har du overvejet at anskaffe dig en otiumstol? Det smarte ved en otiumstol er, at den kan indstilles så ryggen eksempelvis ligges ned, rejses om eller lignende, så du sidder rigtig rart og støtter din ryg bedst muligt. Der gemmer sig altså bag det kønne ydre på en otiumstol en masse snedige funktioner, som du klart vil får gavn af. En otiumstol ligner nemlig en helt almindelig lænestol, den kan bare så meget mere. Der er især to grunde til, hvorfor en otiumstol vil være noget for dig, og dem får du her:

Som tiden går, oplever mennesker, at deres kroppes evner til at klare alle dagens gøremål selv reduceres. Det betyder, at der med tiden opstår problemer med at klare selv de mindste ting som at sætte sig ned eller rejse sig op. Men en otiumstol får du optimal støtte og en automatisk hjælpende hånd, der både giver dig friheden til at rejse dig, når du vil, og sætte dig når du vil uden, at der behøver at være en anden person i nærheden til at hjælpe dig.

Fordi en otiumstol er indbygget med funktioner, der netop gavner din krop, vil den bidrage til, at din krop generelt føles lettere og gladere hver dag. Det skyldes, at der lettes en stor byrde fra din krop, fordi den får masser af støtte. Otiumstolene er naturligvis udstyret med forskellige funktioner. Nogle har for eksempel en indstilling, der kan løfte fødderne op over hjertet, når du er i liggende stilling. Det er faktisk den stilling, der belaster hjertet mindst og giver den bedste hjertefunktion, så det er faktisk ikke kun din ryg, der støttes.