Indtag flere grøntsager med måltidskasser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Ønsker du at indtage flere grøntsager og salater i din hverdag? Så er det på tide at prøve en måltidskasse, hvor det bliver en naturlig del af dine aftensmåltider. Få masser af ny inspiration og variation af sunde måltider hver dag.

Fordelene ved måltidskasser

En måltidskasse er en stor hjælp for mange familier, der synes, at hverdagen er lidt presset. Der er mange, der føler, at de ikke har nok timer i døgnet til at nå de ting, som de vil.

Det medfører ofte, at forældre føler sig stressede og ikke synes, at de bruger nok tid med børnene i hverdagen. Det kan resultere i, at der bliver truffet hurtige beslutninger, når det kommer til mad. Hurtige beslutninger er ofte fast food, som er usundt og dyrt i længden.

Derfor er det en god idé med måltidskasser, hvor du får sunde, nærende og gode måltider hver uge. Du bestemmer selv hvor ofte du vil have din måltidskasse leveret.

Typisk består en måltidskasse af retter til 3-4 dage. Den tilpasses det antal personer, som du angiver, at måltidskassen er til. På den måde er du sikker på, at I får det mad, som I har brug for og mindsker dermed også madspild.

Der er en række fordele ved måltidskasser, men én af dem er den tid, som den kommer til at frigive dig hver uge. Når du får måltidskasser, bruger du væsentligt mindre tid på at planlægge måltider og handle ind i supermarkedet.

Den tid kan du bruge på at være sammen med dine børn, slappe af eller opretholde dine sunde livsstil. Måltidskasser er derfor med til at give dig mere overskud i en tid, hvor du er stresset og jonglerer med at få alle enheder til at gå op.

Måltider fyldt med gode vitaminer, olier og mineraler

I en måltidskasse finder du altid sunde og nærende måltider, så du er sikker på, at du får de vitaminer, mineraler og olier, som du har brug for.

Måltiderne er rige på grøntsager, godt kød og lækkert tilbehør, der sikrer dig den gode mæthedsfornemmelse. Med tiden vil du opleve, at den varierede mad fra måltidskassen giver dig mere energi og overskud.

Ofte er scenariet, at du i en stresset hverdag typisk serverer de samme 10 retter. På et tidspunkt når du bare et punkt, hvor du ikke er super kreativ hvad angår madlavningen, og motivationen daler lidt.

Det er disse udfordringer, som måltidskasser kan hjælpe dig med. Måltiderne bliver nemlig ved med at være varierende og have en blanding af forskellige vitaminer, så du er dækket ind året rundt.

Det gode ved måltidskasser er, at du kan vælge det til og fra, som du vil. Hvis du har lyst til at prøve en måltidskasse i nogle uger, kan du gøre det – og når du har brug for en pause, kan du afmelde dig abonnementet.

Det er nemt, simpelt og brugervenligt.

Hvis du bliver nysgerrig efter at prøve måltidskasser, kan du her finde en oversigt over alle leverandørerne. På siden kan du også finde gode tilbud og rabatter, så du kan få din første måltidskasse lidt billigere eller med en skøn velkomstgave.

Få leveret det hele til din dør

Når du bestiller en måltidskasse, foregår det hele online. Du kan sætte dig foran din computer og bestille måltidskassen i ro og fred.

Det er altså ikke ligesom når du handler i supermarkedet, hvor du skal bruge:

  • Køre/cykle til supermarkedet
  • Finde varerne og komme ned i indkøbsvognen
  • Stå i kø
  • Smide tingene på rullebåndet
  • Pakke det hele ned i poser
  • Køre hjem igen

Alle disse trin springer du let og elegant over, når du sidder i stuen og beslutter dig for hvilken leverandør og måltidskasse du ønsker at få leveret til døren.

Uanset hvilken måltidskasse du vælger, får du nemlig det hele leveret hjem til dig. Du behøver ikke engang at være hjemme til at tage imod det. Leverandøren har sørget for, at det hele er perfekt pakket i emballage, der sikrer sig, at indholdet i din måltidskasse forbliver frisk og lækker.

Hvis du ønsker at få din måltidskassen leveret i carporten, garagen, skuret eller lignende, er det også muligt. Du skal blot angive, hvor du foretrækker måltidskassen leveret, og så bliver det klaret for dig. Nemt, ikke?

Vælg din foretrukne måltidskasse

Du har mulighed for at vælge mellem utallige leverandører, som alle tilbyder gode og skønne måltidskasser til dig.

En Aarstiderne måltidskasse er for dig, der gerne vil have mange forskellige måltidskasser at vælge mellem. Der er børnevenlige måltidskasser, vegetariske måltidskasser, slankemåltidskasser og meget mere. Det hele er 100% økologisk og i supergod kvalitet.

Kokkens Hverdagsmad tiltaler særligt børnefamilier, der gerne vil have nem, hurtig og velsmagende aftensmad. Måltiderne er nemlig færdiglavede og tager blot 20 minutter at tilberede og servere. Det bliver næsten ikke nemmere.

Den Grønne Asparges tilbyder 3 forskellige måltidskasser, som kan give dig mere inspiration til god madlavning i den travle hverdag. Der er fokus på lokale og danske råvarer i god kvalitet og udvalgt særligt efter sæsonen.

RetNemt passer perfekt til dig, der gerne vil designe din egen måltidskasse. Du har mulighed for at præge din måltidskasse ret meget, så du er sikker på, at den passer til dig og dine behov.

Simple Feast giver god mening for dig, der spiser vegetarisk og vegansk.

Måltiderne er næsten færdiglavede og kan tilberedes på blot 10 minutter. Det hele er 100% økologisk og kan give dig en masse inspiration til det grønne køkken.

Skagenfood er særligt kendetegnet for den pivfriske fisk, der er i fremragende kvalitet. Der er et stort udvalg at vælge mellem – og der er også mulighed for måltidskasser uden fisk. Det er suveræne opskrifter og perfekt til den travle hverdag.

Det er nemmest, hvis du undersøger de forskellige leverandører og ser, hvilken løsning der tiltaler dig bedst. Der er masser af fantastiske måltidskasser at vælge, som giver dig mere sundhed og velvære i en travl hverdag.

Du kan altid se ugens menu og se, om det er noget for dig. Det kan gøre det nemmere at beslutte dig for, hvilken måltidskasse du hælder mest til.