Lav noget sjovt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Nogle gange kan hverdagen bliver opslugt af travlhed og pligter. Det hele kan køre på autopilot med arbejde, aflevere og hente i institution, handle ind, lave mad, måske en tur i fitnesscenteret eller hvad end en typisk dag for dig indeholder. Især hvis man har børn, så kan det hele hurtigt komme til at dreje sig kun om dem, deres venner og fritidsaktiviteter.

Hvad med dig selv?

Du skal huske dig selv midt i hverdagens hast og jag. Du skal huske hvem du selv er. Du skal huske at se dine venner og kollegaer, som du har det sjovt med. Travlheden gør garanteret, at det ikke kan være hver eller hveranden dag og det er også okay. Du skal bare gøre noget godt for dig selv, som giver noget positivt til dit sind.

Tag med til personalefesten

Nogle gange kan det være nemmere at melde fra til firmafesten, julefrokosten eller andet. Både fordi man måske er træt, men også fordi at det kan kræve pasning af børn. Det er dog vigtigt, at du prioriterer dig selv indimellem og kommer afsted til disse arrangementer. At du kommer ud og har det sjovt. Nogle arbejdspladser arrangerer store flotte julefrokoster og det skal du ikke gå glip af. Du kan læse om Grunk Event her, som der blandt andet planlægger julefrokost i København og andre steder i landet for virksomheder. Hvis I ikke har planlagt jeres, kan du foreslå dette til din chef.

Giv dig selv alene tid

Husk at det er okay at sætte tid i kalenderen af til at gøre noget alene. Det kan være, du bare har brug for afslapning, massage, gå en tur eller noget fjerde. Det kan være lige hvad du har lyst til. For at være den bedste kæreste, forælder, veninde, barn eller lignende så kan det være nødvendigt, at du plejer dig selv og dit sind, så du kan være den bedste udgave af dig.