Pas på dine knæ og tag hånd om dine smerter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Rigtig mange lider af problemer med knæene, som kan resultere i store smerter. Smerter der ofte kan mærkes hele tiden, både når vi er i bevægelse, og når vi er stille. Dette kan være utrolig frustrerende, da ingen stilling eller position rigtig virker til at afhjælpe smerterne i knæet. Men heldigvis findes der andre ting, som kan hjælpe dig med at få smerterne til at forsvinde. Mange tyer til smertestillende piller, men det er ikke nogen holdbar løsning, da du ikke blot kan forsætte med at tage smertestillende piller i lang tid. I stedet bør du kigge nærmere på at finde en knæstøtte, som kan give knæet den ekstra støtte, som det har brug for.

Hvad er en knæstøtte med magneter?

Der findes knæstøtter i alle mulige afskygninger, men en af slagsene er knæstøtter med magneter. Der er tale om infrarøde magneter, som går ind og påvirker knæet og kan være med til at lindre dine smerter. Denne slags knæstøtte er designet til at give varme og øge blodcirkulationen i knæet. Dog er det en knæstøtte beregnet til brug, når du hviler dig eller blot bevæger dig stille omkring, den er ikke egnet til at have på, mens du dyrker sport.

Hvilke fordele har en knæstøtte med magneter?

En knæstøtte med magneter har rigtig mange fordele, fordi den kan have så mange positive påvirkninger på dit knæ. Langt de fleste af fordelene er på grund af de infrarøde magneter. Fordelene er følgende:

  • Det er med til at varme dit knæ op, hvilket vil løsne dine stive muskler og led, så du får mere bevægelsesfri.

  • Det øger som nævnt blodcirkulationen i dit knæ, hvilket er med til at fremme healingen.

  • Den øgede blodcirkulation betyder, at affaldsstofferne hurtigere vil blive fjernet, så de ikke får mulighed for at ophobe sig.

  • Sammenspillet med den øgede blodcirkulation og manglen på affaldsstoffer betyder, at du vil opleve mindre inflammation i dit knæ, hvorved hævelsen også vil blive mindre.

Det smarte ved netop denne knæstøtte er også, at den er lavet i onesize, mens den både passer på højre og venstre knæ, så du ikke behøver at bekymre dig om, om den nu passer til dig.

Problemet behøver ikke være det samme, før den virker

Som nævnt er der rigtig mange mennesker, der oplever problemer med deres knæ. Det er dog sjældent, at deres smerter opstår på grund af de samme problemer. Ved nogle er der tale om en skade, de har pådraget dem selv, mens andre er ramt af en sygdom. Derfor er det også en fordel ved knæstøtter med magneter, at de kan afhjælpe smerter, der optræder på grund af forskellige problemer. De kan for eksempel bruges af personer, som lider af slidgigt eller af personer med sportsskader. Det kan også være en person, som lider af overbelastning af knæet. Uanset hvorfor dine smerte er der, skal du huske at passe på dig selv og tage hånd om dine smerter.