Pas på dig selv på dit arbejde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

At gå på arbejde er noget af det folk nyder aller mest i deres liv. Man bruger mange timer på at være på arbejder hver eneste dag og når livet er gjort op, så svarer det cirka til en tredjedel af ens liv og cirka halvdelen af ens vågne timer man har brugt på at være på arbejde. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at man elsker det man laver og derfor man ser at når folk er trætte af deres arbejde at de også er trætte, så er de også trætte af livet når de har fri og dermed kan det have stor påvirkning på hele ens liv hvis arbejdslivet ikke spiller som det skal.

Når man bruger så mange timer på arbejdet, er det også vigtigt at man passer på sig selv når man er afsted. Det vil sige at sikkerheden skal være i orden og man skal være sikker på at man ikke komme til skade i det lange løb. Arbejder man meget på kontor hvor man sidder foran en computer i mange timer hver dag, så kan det virke som om at der ikke kan ske meget med en, men faktisk kan ens krop blive ødelagt rigtig meget af at man sidder ned en hel dag. Derfor er det vigtigt at skrivebord og stol passer til en og at man eventuelt har mulighed for at stå op og arbejde i løbet af dagen. Vil du læse mere skal du være velkommen til at læse mere her for at se om der er noget du mangler til din arbejdsplads

Arbejder man i et mere fysisk fag som f.eks. at være håndværker så er der nogle mere åbenlyse faldgruppe i forhold til fysikken man skal passe på. Man skal ikke løfte for tungt og man skal generelt passe på ikke at komme til skade med tunge ting eller dårlige kropsholdninger.