Sådan får du motion hjemme

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Har du svært ved at komme ned i træningscenteret? Så frygt ej, der er mange andre måder at få motion på. Det behøver ikke involvere et træningscenter.

1 Løb eller gå en tur

Afhængig af hvor god form du er i, så kan du gå eller løbe en tur. Det er noget du kan gøre uanset hvor du befinder dig, så derfor er dette oplagt. Hvis du slet ikke har løbet før, så kan du starte med at gå i højt tempo. Derefter kan du supplere med at løbe lige så stille og derefter gå igen. Sådan kan det skifte indtil du kan løbe en hel tur uden at gå indimellem.

2 Lav øvelser på en måtte

Du kan også investere i en måtte og eventuelt nogle håndvægte. Her kan du lave rigtig mange øvelser hjemmefra. Du kan faktisk sagtens træne hele din krop ved hjælp af en måtte og nogle håndvægte. Det kan også godt lade sig gøre uden håndvægte, så du blot træner med egen kropsvægt. Hvis du har brug for ideer til, hvilke øvelser du kan lave, så er der mange programmer på nettet. Du kan også følge flere på de sociale medier, som dagligt ligger nye øvelser op.

3 Aktiv have

Hvis du er mere til den motion, som man får uden at tænke over det, så må du overveje hvad du synes er sjovt. Synes du det er sjovt at spille fodbold med dine børn, så overvej at sæt nogle havemål op. Dette giver nemlig også en masse motion på kontoen. Det kan også være, at du og dine børn synes, at det er sjovt at hoppe på trampolin. Så kan du sætte en havetrampolin op, så I kan have det sjovt med dette. Du kan købe en have trampolin her. Det hele handler i bund og grund blot om, at du får dig rørt, så du får en sund krop.