Sådan holder du dig sund på rejsen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvis et af dine nytårsforsæt i 2020 er at du skal på en længere rejse for at opleve verden så skal du læse med her. Det kan være du skal holde sabatår og gerne vil ud og opleve ting, det kan også være at du bare har taget en længere ferie fra arbejdet fordi du er kørt lidt død i hverdagen. Uanset hvad dine omstændigheder er så er det selvfølgelig vigtigt at holde sig sund og rask under hele rejsen så man ikke bliver stoppet i sit eventyr.

Tag vitaminer dagligt

Det kan virke overflødigt men når du kommer til forskellige lande, så kan det være at du måske ikke spiser så meget mad på grund af rejsetider eller at fordi du spiser noget anderledes mad i en lang periode ikke får de nødvendige vitaminer som din krop er vant til. Derfor kan det være en god idé at medbringer vitaminpiller hjemmefra, som du så kan spise hverdag for at være sikker på at opretholde en vitaminbalance din krop er vant til.

Husk den gode hygiejne

Selvom det ikke altid er lige nemt især i mindre udviklet lande, så er det vigtigt for at din krop kan holde sig sund at du husker hygiejnen. På den måde kan du forhindre at fjendske bakterier angriber din krop og gør at du bliver nødt til at lægge dig et par dage. Bade, tandbørstning og alt hvad du plejer at gøre derhjemme, skal du også gøre på rejsen.

Hav dine dokumenter klar

Selvom man ikke håber på det, så er det altid en god idé at have sine sundhedsdokumenter klar. Det er dog ikke i alle lander at de kan forstå hvad der står i din journal, pas eller sundhedskort på dansk. Derfor kan det være en fordel hvis du har fået det oversat på forhånd. Når du skal have oversat dine ting er det vigtigt de er påført et apostille stempel så du ved det er oversat korrekt og andre myndigheder kan bruge dem.