Sådan får du sunde fødder

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Der er mange af os, der står meget op og går meget rundt i løbet af den normale hverdag. Det betyder, at vi ofte udsætter vores krop for en del belastning, som især går ud over vores fødder. Det er nemlig fødderne, der bærer rundt på hele vores kropsvægt hver dag hele livet igennem, og derfor er det vigtigt, at vi tilgodeser dem bare en lille smule i ny og næ, således de bliver ved med at kunne tillade os at gå og stå så meget, som vi har lyst til. Du bør derfor for eksempel forebygge hælsporer.

Lindre og forebyg smertefulde hælsporer

Hælsporer opstår blandt andet, når man ikke formå at pleje sine fødder korrekt. På den måde bliver de nemlig udsat for en uhensigtsmæssig belastning, der senere kan forplante sig som netop hælsporer. Og her er der tale om en meget smertefuld tilstand, som det kan være svært at komme af med igen. Derfor kan man risikere at føle sig hæmmet i sin hverdag, og det er noget, der bestemt er yderst generende. Derfor handler det om at bruge nogle hjælpemidler som for eksempel hælsporer indlæg, således smertetilstandene lindres og forebygges.

Brug støttende indlæg i alle dine sko

Med de rette indlæg til dine sko får dine fødder den støtte, som de har behov for. Det betyder, at de får lettere ved at klare den belastning, som du udsætter dem for, idet de lander på et mere stødabsorberende underlag, der giver dem den rette ergonomiske hjælp. Sålerne kan du lægge i alle former for sko, og derfor er de relevante lige meget, hvad for noget fodtøj, du benytter dig af. Dog har de størst effekt, hvis også du sørger for at bruge gode og støttende sko, men placer dem også gerne i alt fra stilletter og træsko til lukkede sandaler og mindre tennissko.