Styrk din styrketræning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Styrketræner du? Og har du brug for en fremgang i din træning? Så kan du læse med her. Det er uanset om det er fremgang i styrke eller muskelmasse du ønsker.

Pres dig selv

Hvis du under hver træning laver det samme hver gang, de samme øvelser, de samme antal gentagelse med de samme antal kg, så er det på tide, at du presser dig selv noget mere. Hvis du synes det er svært t presse dig selv, når du står nede i centeret, så hav en plan klar hjemmefra. Aftal med dig selv, hvilke øvelser at du vil gå op i vægt eller gentagelser i. Så ved du hvad du skal, når du står nede i centeret og skal ikke først til at finde på noget dernede. Fortsæt med hele tiden at være i fremgang. Det kan godt være, at du ikke kan tage alle sæt med øget kilo eller gentagelser, men så tager du de sæt du kan. Du skal hele tiden arbejde på at blive bedre.

Opbyggelse af muskelmasse

Opbygning af muskelmasse handler i stor grad om, hvordan du træner. Det handler om, at du hele tiden bliver bedre. Her kan det hjælpe dig at tage BCAA inden din træning. BCAA indgår nemlig i opbygningen af ny muskelmasse. BCAA indeholde aminosyrer, som har en kraftig anti-katabolsk effekt. Det betyder, at du oplever mindre muskelømhed og hurtigere restitution, når du tager BCAA. Dette er virkelig smart, hvis man træner meget eller bare er træt af at have meget ømme muskler efter træning. Du kan købe BCAA her.

Nogle kan tænke om det er nødvendigt at tage ekstra kosttilskud såsom BCAA. Det er aldrig livsnødvendigt og du kan godt opnå resultater uden. Det går bare hurtigere, hvis kroppen får noget hjælp. Hvis du spiser proteinpulver kan BCAA alene dog være unødvendig, da proteinpulver også indeholder BCAA eller aminosyrer.