Styrk dit velbefindende med en hyggelig julefrokost med dine venner

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Sundhed handler om mange ting. Herunder også at føle sig godt tilpas, have gode mennesker omkring sig og have socialt samvær med sine nærmeste. I en travl hverdag hvor tingene suser afsted, kan det dog ofte være svært at finde tid og overskud til at få set sine venner og veninder. Derfor kan du tage sagen i egen hånd og inviterer dine nærmeste venner og veninder til en hyggelig julefrokost. Det giver jer tid til at tale og have det sjovt sammen. Herunder får du et par gode råd til planlægningen af julefrokosten.

Send en hjemmelavet og personlig invitation

I dag bliver invitationer sendt via Facebook eller mail. Det er en smart løsning men er ikke særlig personlig. Du kan derfor med fordel lave nogle fine invitationer af karton. Pynt dem med nisser, glitter og andet julepynt.

Bestil catering og slip for madlavningen

At lave mad til en julefrokost kan være en stor mundfuld. Der er mange retter der skal laves, og hvordan laver man lige dem? Slip for besværet med at lave mad ved at bestille catering. DiningSix leverer en julefrokost ud af huset. Vælg bl.a. mellem Klokken’s julemad eller en julebuffet. Se deres udvalg og få inspiration her.

Dæk et pænt julebord

Når dagen oprinder, og det er tid til at holde jeres julefrokost, mangler du bare at dække et pænt julebord.

Start med at lægge en flot rød dug på. Dæk bordet med dit fine service og puds evt. gafler, knive og vinglas så det skinner. Pynt tallerknerne med flotte juleservietter foldet på en fin måde.

Du kan pynte bordet med naturligt julepynt som f.eks. gran og grankogler. Bind en rød sløjfe i granet og spraymal grankoglerne sølv, guld eller rød. Lig det på midten og bordet – og du har skabt det hyggeligste julebord.