Sundhed handler om mere end kost og motion

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dette er sponsoreret indhold

Sundhed handler ikke kun om den rette kost og motion, sundhed handler også om velvære i krop og sind. Det velkendte citat: “Sundhed kommer indefra”, er derfor meget godt at huske, da det minder os om, hvor vigtigt det er at prioritere velvære og balance i kroppen. Uanset hvor meget motion man dyrker, og hvor mange grøntsager man spiser, vil man aldrig blive gennemført sund, hvis man ikke har det godt i krop og sind. Det er derfor vigtigt, at man også husker at give sjælen kærlighed, og hvis du ønsker dette, så læs med her, fordi der kommer nogle gode ideér til, hvordan du kan gøre det.

Dyrk yoga

Kroppen er sindets hjem. Vi tilbringer hele vores liv i den samme krop, og derfor er det vigtigt, at denne krop har det godt. Der er mange, som glemmer at prioritere deres generelle velvære, men det er heldigvis nemt at begynde at prioritere det, og gøre det til en del af dagligdagen. Et forslag, til en måde at få mere balance i kroppen på, er ved at dyrke yoga. Yoga er en meditativ form for motion, da det handler om mere end træning, det handler nemlig også om velvære og ro i krop og sind. Mange bruger yoga som styrketræning, fleksibilitetstræning og meditation på samme tid. Det er den perfekte balance mellem træning og terapi for sjælen, og begge disse ting har en positiv påvirkning af sindet.

Prioriter selvforkælelse

Almindelig massage er altid en god måde at forkæle kroppen lidt ekstra på. Men en mere alternativ måde at skabe balance i kroppen på, er gennem zoneterapi. Til zoneterapi bliver der trykket og masseret på bestemte punkter i ens fødder i håb om, at det forbedrer defekte funktioner i kroppen, samtidig med det er en behagelig oplevelse. Det er yderst afslappende at være til zoneterapi, og det stimulerer nervesystemet, som er med til at påvirke, at kroppen kommer i balance. Hvis man ikke ønsker at modtage zoneterapi selv, kan man nemt tage zoneterapi uddannelsen, og selv udføre zoneterapien i stedet for. Der er mange, som synes det bidrager til ens velvære at hjælpe andre. Det føles nemlig rigtig godt at være omsorgsfuld og hjælpsom overfor mennesker, som har brug for en kærlig hånd. Hvad enten det er at dyrke yoga, modtage zoneterapi eller udøve zoneterapi, så vil alle tre muligheder uden tvivl bidrage til ens velbefindende.

Drik vand

Væskebalancen påvirker rigtigt mange dele af kroppen, derfor er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Hvis kroppen ikke får den rette mængde vand, kan det gå udover vores præstationsevne, vores velvære og ydermere kan det forstærke vores træthed. I forbindelse med dette er et godt råd, at man drikker et stort glas vand hver morgen, når man står op, og dermed kan man hurtigt gøre til en god rutine i ens dagligdag. Væskebalancen er med til at holde kroppen velfungerende, da man hurtigt bliver utilpas, hvis væskebalancen er ude af kurs. Hvis man ønsker at føle sig gennemført sund, og have balance i krop og sind, så er det vigtigt at drikke vand. Det er både sundt, samt man får mere energi af det, og man vil generelt føle sig bedre tilpas.