Tag på ophold sammen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Er det lang tid siden at dig og din kæreste/mand/kone har hygget jer sammen? Måske I har børn, så de fleste weekender står på underholdning til dem. Så er det i den grad på tide, at I forkæler jer selv og jeres parforhold. Dette kan gøres på mange måder, men en populær en af slagsen er at tage på weekendophold og det forstår man godt. Hvem vil ikke gerne kunne nyde sin samlever i en hel weekend, hvor der er fokus på afslapning og hinanden. I skal ikke løfte en finger, men blot tilbringe tiden sammen.

Hvor skal I tage hen?

Der er flere gode bud på, hvor I kan hygge jer i en weekend. Hindsgavl Slot er en af dem. Slottet ligger i de smukkeste omgivelser og har en helt særlig stemning inde- som udendørs. I kan derfor nyde en gåtur ude i den friske natur tæt på skoven. Ved siden af slottet er der Hindsgavl Dyrehave, hvor det er muligt både at møde krondyr og dådyr. Derudover har Hindsgavl Slot også en smuk park på 40.000 m2. Denne er åben året rundt og her kan I finde levn fra gammel tid, smukke blomster og træer, damme, terrasser, alleer og hytten Sorgenfri, hvor H.C. Andersen har skrevet digte. Dernæst kan I nyde en lækker middag på slottets restaurant.

Maden

Køkkenet har skiftende menuer alt efter sæson, men altid med fokus på kvalitet og friske råvarer. Der bliver sørget for, at avlen fra egen køkkenhave indgår som vigtige elementer i menuen både i foråret og sommeren. I kan selv gå en tur i slottets køkkenhave og se på de lækre friske frugter, grøntsager og krydderurter. Køkkenhaven er åben hele året rundt, så uanset hvornår på året I kommer, så kan I gå igennem. I er altså sikret friske, lækre råvarer som kan bruges I en sund og nærende kost. I kan læse mere om Hindsgavl Slot her.