Undgå stress for et bedre helbred

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Der er så mange, der rammes ofte af stress med påvirkning fra arbejdslivet eller fra andre forventninger fra omverdenen. Det kan have så store konsekvenser for din mentale og fysiske helbred at have stress og i gå ned med det i et mørkt hul, hvor intet bliver til at kunne håndtere. Hvis du vil høre mere om stress samt få nogle tips, så læs endelig videre her.

Få slappet af når du har fri

Når du har fri og er derhjemme, er det så vigtigt, at du tager tiden til at komme helt ned i gear. Slapper helt af på den ene eller anden måde. For det gør, at din krop bliver helt ladet op på ny med en masse energi. Energi, der gør at glæden til at gå på arbejde igen dagen efter vil opstå med stor sandsynlighed. Energi, der også bidrager til, at du er klar til at yde en stor indsats til løsningen af arbejdsopgaver. Hvis du har fået slappet ordentlig af derhjemme, får indhentet noget energi og overskud derved, vil udfordringer måske mere blive en selvfølgelig og måske “sjov” opgave.

 

Men selvfølgelig kan det jo være så svært at få den tid. Med alle de huslige pligter og andre opgaver ved siden af arbejdslivet. Med børn er der jo heller ikke meget tid til os for de fleste. Deres velbefindende skal jo også tages hånd om nærmest dagligt, og det jo ikke altid retfærdigt i forhold til tid og arbejdsindsats, hvis børn, der er visse udfordringer med eller som bare er i mistrivsel. Der er for mange både børnene og sine egne vigtige gøremål og praktiske pligter, der også skal bruges tid på i løbet af et sølle døgn på kun 24 timer. Men få det nu alligevel taget seriøst ved at undgå at kaste dig over små-tings-opgaver, frem for at få hvilet dig. I det store og det hele vil du blive lykkeligere ved at kræve slap-af tiden for dig og dit helbreds skyld

Alvorlige konsekvenser

Hvis stressen bliver indgroet i dig og hober sig op til alle ender af din krop og tankegang, er det bare med at få professionel hjælp. Stress har også konsekvenserne at kunne fremkomme andre sygdomme, da det er kroppens måde at udtrykke HJÆLP nu og her. Du skal slappe af eller finde løsninger på en usund adfærd. Heldigvis er stress ikke længere et så tabubelagt område, som det før har været i samfundet.

 

Få en MR-scanning, hvis du kunne være i tvivl om, om du på baggrund af stress også har fået andre ondartede eller alvorlige sygdomme, Det er dog ikke noget man bare lige får, så det skal selvfølgelig være på baggrund af lægens henvisning.