Vær god ved din krop

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Du skal være god ved din krop, for det er din hele livet. Det gælder derfor om at have en sund livsstil for, at du kan passe bedst muligt på den. En sund livsstil betyder ikke kun regelmæssig motion, men et liv, som er i balance, hvor du er i balance med dig selv og din krop. Udover det er et sundt liv også, hvor du forkæler din krop med alt lige fra en god omgang massage i ny og næ til at spise din hud sund indefra med vegetabilske olier.

Strål af sundhed inde- og udefra

At spise sundt ved du nok i forvejen, er vigtigt. Dog kan du sommetider måske hoppe med på sundhedsbølgen uden i virkeligheden at få det til at blive en livsstil. En sund hud bliver ikke skabt af sig selv, og du kan derfor hjælpe dig selv på vej ved at spise omega 3 olie. Vegetabilske olier er med til at gøre en masse positivt for dine led, muskler, immunforsvar osv. Du kan faktisk også se effekten af de vegetabilske olier udefra, da det vil være med til at gøre din hud sundere og mere frisk at se på. Der er bl.a. lavet en fiskeolie test, hvis du er mere nysgerrig. Udover det er omega 3 et sundt fedtstof, som er godt at få.

Sunde råvarer

Ikke nok med olier, så kan du med et sundt indtag af råvarer være med til at sikre, at du får den tilstrækkelige mængde af vitaminer og mineraler. Vitaminer og mineraler er vigtige, da de er med til at dække kroppens behov.

  • Rød peberfrugt indeholder C-vitaminer, som er godt for, at kroppen bedre kan optage jern, men også godt for vores immunforsvar.

  • Mælk er vigtigt, da det indeholder kalk, som er sundt for knoglerne.

  • Æg indeholder D-vitamin, og har en masse sunde proteiner.