Vær ikke inaktiv på kontoret

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Der er i dag mange, der er beskæftiget i nogle job, som betyder, at der er meget arbejde, der foregår stillesiddende. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med de mange hverv, der foregår på et kontor og ofte også foran en skærm. Med sådanne betyder det, at der er mange, der hver dag sidder ned i mange timer, mens de udfører deres arbejde – og det er ikke noget, der er sundt for hverken krop eller sjæl.

Slip for gener i krop og sjæl fra inaktiviteten

Det kan nemlig betyde, at kroppen ikke får den aktivitet, som den har behov for, og i sidste ende kan det have en negativ indflydelse på ens generelle helbred. Derudover kan det også give en lang række gener i musklerne og leddene, idet inaktiviteten ikke sørger for at holde dem i gang. Det er noget, der kan give en lang række forskellige gener, som også er med til at hæmme en i hverdagen, og det kan komme helt derud, hvor det bliver for smertefuldt at varetage ens arbejde, hvorfor man er nødt til at søge ad andre veje. Ønsker du heller ikke at det skal ske for dig?

Invester i en god kontorcykel

Så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med værktøjer til aktivitet, mens du sidder på dit kontor. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med en kontorcykel, der lader dig holde din aktivitet på et jævnt niveau samtidig med, at du udfører dit arbejde. Det gør dig mere effektiv i din hverdag samtidig med, at det gør dig mere glad og energisk – så hvad er der at miste ved at investere i en god kontorcykel? Straks vil det skabe mere aktivitet på kontoret, og det vil også bidrage til et meget bedre internt arbejdsmiljø.